NOVá MAPA KROK ZA KROKEM PRO DREVENE PALETY

Nová mapa krok za krokem pro drevene palety

Nová mapa krok za krokem pro drevene palety

Blog Article

Skladiščenje je strošek hrambe blaga. Obračuna se dnevno po EURO paleti ali dejanski kvadraturi.

Stroj za ovijanje pomaga pri ovijanju palet, ogromnih škatel in zabojnikov ali drugih izdelkov, ki jih je treba shraniti ali prevažati na paleti. Ovijanje vaših izdelkov ponuja več prednosti, med drugim:

Kakšna bo logistika prihodnosti? Z izkušnjami in strjeno kompetenco. To združujejo Jungheinrich proizvodi.

StoringCargo je spletna stran, ki povezuje ponudnika in isklaca ter jima omogoča enostaven nadzor nad rezervacijo skladiščenja. 

Na strani se uporabljamo piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z uporabo strani soglašate z njihovo uporabo.

 20-čeveljski rabljeni kontejnerji so bili dodatno podvrženi celostnemu preverjanju kakovosti in posebej pripravljeni za nadaljnjo uporabo. Beri naprej Pošljite neobvezujoče povpraševanje za 20-čeveljski kontejner

Ko uporabljate software za ovijanje lahko standardizirate postopek ovijanje palete, s tem zagotovite doslednost pri ovijanju izdelkov s podobnim raztezanjem in boljšo učinkovitost, ki sicer drevene palety ne bi bila mogoča z ročnim ovijanjem.

Obstajajo različne vrste avtomatskih strojev za ovijanje palet. Razlikuje jih tehnologija zavijanja:

Izpolnite podatke o podjetju, da bomo lahko pripravili ponudbo. Uradno ponudbo za izdelek boste v kratkem prejeli po elektronski pošti.

Prosimo vas, da se po dogovoru držite dogovorjenega datuma in ure prevzema oz nas o morebitnih spremembah NUJNO obvestite.

Kvaliteten in poš10 servis. Cena bi bila lahko nižja in uporabniški vmesnik bi lahko imel več funkcij. Kar se tiče pa dela skladiščnikov pa vse 5.

Euro palety a Epal palety mohou být nabrány /tzv. napíchnuty/ ze čtyř stran strojem na manipulaci a transportation palet

Le tak način je fleksibilen – torej obračun glede na to koliko blaga imaš v skladišču na specifičen dan.

metrov, s popolnoma avtomatskim delovanjem tudi do 40 metrov. Večmestni regali za ozke hodnike imajo izjemno visoke višine dviganja in se odlikujejo

Report this page